dimecres, 6 d’abril del 2011

Presentació

Som gent de Vilafranca que ens agrada el nostre poble i volem lluitar per millorar-lo. Ens agradaria tornar a trobar un Ajuntament que actue amb responsabilitat, transparència, honestedat i que promogue la participació ciutadana.

Que lluite per l'equitat, perquè volem un govern municipal que tingue com a prioritat l'ocupació per a tots i totes i una educació i una sanitat públiques i de qualitat.

Que aposte per l'ecologia, perquè volem protegir el territori de l'especulació, evitar el canvi climàtic en la mesura en què siga possible, impulsar l'estalvi energètic i potenciar les energies renovables que no atempten contra el nostre paisatge.


Volem un ajuntament i una mancomunitat eficients, perquè els recursos públics cal gestionar-los amb eficàcia social.

El nostre projecte és fomentar la convivència de tota la ciutadania, per mitjà de serveis públics culturals, esportius, socials sense exclusions. Objectius que entre tots i totes podem aconseguir.

En un poble com el nostre no pot haver distància entre la institució i els ciutadans. Tenim la convicció que podem impulsar noves formes de fer política i que aquestes eleccions serviran per articular un nou espai de trobada i debat d'esquerres, verd i enganxat al territori.

Vols participar? Ací hi ha lloc per a tots. T'esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada