dimarts, 28 de juny del 2011

Regidoria Medi Ambient

   La Plataforma per Vilafranca –Coalició Municipal Compromís anuncia l’acceptació de l’oferta feta per l’alcalde de Vilafranca Òscar Tena en referència a la regidoria de Medi Ambient.  Les circumstàncies del plantejament no permeteren donar una resposta en el Ple extraordinari de delegacions del passat dijous, però després de la corresponent deliberació entre els membres de la Plataforma s’acorda respondre positivament a l’oferiment de la regidoria.
  Aquesta regidoria de Medi Ambient és un dels punts forts del programa electoral de la Plataforma per Vilafranca. En ell s’argumenta la necessitat de donar un nou impuls a la cultura de la reducció, el reciclatge i el reaprofitament de les matèries primeres i l’energia per a consolidar el nostre benestar social. A més, es planteja insistir en l’aprofitament dels recursos naturals i patrimonials de Vilafranca per a incrementar l’ocupació i el turisme.
   Cal destacar que l’aposta per una regidoria concreta dedicada al Medi Ambient en un entorn natural com el de Vilafranca és una oportunitat per a fer del nostre patrimoni un eix de progrés per als pròxims anys. En els pròxims dies es definirà el projecte per a aquesta legislatura i es donaran a conèixer els principals punts d’actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada