divendres, 10 de juny del 2011

Ple de constitució de l'Ajuntament

   Demà dissabte dia 11 de juny, a les 16:30h tindrà lloc en l'edifici de l'antic Ajuntament el plenari on es constituirà la nova corporació municipal. Es tracta d'un ple on els regidors prendran possessió del seu càrrec i on es decidirà qui es l'alcalde per a aquesta legislatura. El resultats de les eleccions municipals van donar la victòria al PSOE amb majoria absoluta de sis regidors sobre onze, pel que Òscar Tena serà proclamat com a alcalde de Vilafranca.
   Des de la Plataforma per Vilafranca-Coalició Municipal Compromís, volem invitar-vos a presenciar el ple; en aquesta ocasió sol ser breu, ja que només consisteix en la presa de possessió, però és molt bonic, donat que es constitueix una mesa d'edat per al funcionament de l'acte i tot està envoltat d'un aura que posa de manifest els valors més lloables de la democràcia en un entorn directe, veïnal, sense embolcalls de gran esdeveniment.
   Aquest acte es suma a la multitud d'esdeveniments dels que podem gaudir aquest cap de setmana de Capsigrany, un referent teatral que des de fa onze anys ens porta una selecció acurada d'espectacles que difícilment es poden veure en un poble d'interior com aquest. A més, dilluns serà el dia de la verge del Llosar, aglutinadora del sentiment vilafranquí més enllà de l'estima religiosa.
  És per tot que us volem convidar a gaudir d'aquest cap de setmana llarg, on es conjuguen diversos elements que construeixen la identitat vilafranquina; és per tot que us volem convidar a fer poble i a participar dels actes; us volem convidar a fer Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada