dimarts, 13 de novembre del 2012

Novembre, ple ordinari

Ahir dilluns 12 de novembre es celebrava el ple ordinari corresponent al mes de novembre en l'ajuntament de Vilafranca. L'ordre del dia presentava pocs epígrafs i diversos d'ells només donaven compta de l'estat de la piscina o del resultat econòmic de les Festes de 2011. A més, la corporació debatria el soport al Manifest que l'Escola Taller dels Ports ha fet public arran dels impagaments repetits de la Generalitat.

Respecte a la piscina climatitzada, l'alcalde va anunciar la intenció de tancar-la provisionalment en data del 31 de desembre per a acometre certes reformes i reparacions, com l'extracció de l'aire o la neteja d'aigua del sól, en els vestuaris; inconvenients que han sorgit arran de l'ús de la instal·lació. La piscina ha tingut molt bona acollida per la ciutadania, que ha respost molt bé en aquests primers mesos. També apuntava Oscar Tena que es faria un balanç econòmic d'aquest primer període de sis mesos, una volta tancada el 31 de desembre.

Pel que fa al resultat econòmic de les Festes de 2012, el regidor Víctor Tena comentava que aquest ha tingut un balanç favorable d'aproximadament 4.000€, tot i que encara falten algunes partides per ajustar. La corporació va felicitar a la Comissió pels bons resultats i per l'organització de les Festes. A causa del desfasament de 2011 ja se'ls va demanar un ajustament pressupostari que han complert amb escreix.

Els problemes que la fallida econòmica de la Generalitat Valenciana han provocat en els pressupostos municipals no han vist minorada la partida dedicada als programes de solidaritat en els que colabora l'ajuntament de Vilafranca. En el plenari de novembre es varen aprovar les bases consensuades anteriorment en el Consell del Benestar de Vilafranca. La partida pressupostària ascendeix a 8664€. Les bases es poden consultar en la seu de l'Ajuntament i properament en el Butlletí de la província.
Per últim, el ple de l'ajuntament donava una mostra de soport unànim  al Manifest emés per l'Escola Taller dels Ports arran dels impagaments de la Generalitat. L'alumnat de l'Escola Taller encara roman tancada en les instal·lacions a falta d'un acord definitiu que palie la seua situació d'abandonament per part de les institucions.

En el despatx extraordinari, l'alcalde Òscar Tena demanava incoar novament el procés de subhasta d'un altra parcel·la del polígon industrial davant la demanda d'un possible comprador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada