dimarts, 10 de maig del 2011

Plataforma per Vilafranca presenta el seu programa electoral

  
 Dissabte 7 de maig tenia lloc la presentació del programa electoral de la Plataforma per Vilafranca en la Casa Social de Vilafranca davant d’una setantena d’assistents. En un escenari adequat per a l’ocasió, els membres de la Plataforma explicaren al veïnat les seves propostes per a la pròxima legislatura. La llista municipal estigué acompanyada per Enric Bataller, candidat de la coalició Compromís al Senat qui demanà el vot als vilafranquins per a canviar la dinàmica megalòmana dels governants valencians.
   En un acte de poc més d’un hora de durada la llista de Plataforma per Vilafranca va anar desgranant alguns dels punts del seu programa electoral, tals com el foment de l’ocupació, el medi ambient o la joventut. El candidat a l’alcaldia, Xavi Prats intervingué i alhora exercí de moderador en un format de presentació que alternava la participació de diversos ponents i que donava lloc també a les preguntes dels assistents.
   En allò relatiu al programa, els membres de la Plataforma destacaren la reivindicació d’un polígon industrial assequible i en condicions i l’aprofitament dels recursos naturals i de temporada per a fomentar l’ocupació en Vilafranca. A més, apostaren per la dinamització de l’Espai Jove i pel “recolzament, de veritat, de les iniciatives juvenils”.
   En la cloenda, Xavi Prats demanà el vot als seus veïns per a “construir entre tots un poble millor, amb més oportunitats per als joves, i per a engegar una política transparent, participativa i dialogant”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada